Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fűszer és gyógynövény termeszt...

Fűszer és gyógynövény termesztő szak. Tényleg nem ér egy “fabatkát” sem?

Figyelt kérdés
Nem lett annyira jó az érettségim, összesen 267 pontom van. Gyógynövények már egy jó ideje érdekelnek, szeretnék róluk többet megtudni, a későbbiekben ezzel is foglalkozni, mivel rendelkezésre áll egy nagy 2000 nm-es szőlőhegyi telek, meg egyébként is szeretem a növényeket. De sokak szerint nem ér semmit, kár ezért 2 évet elpocsékolni, mondjuk már nem vonom vissza a jelentkezésemet. 21/F
2020. ápr. 15. 23:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Tudod, én mit szoktam mondani?

Nincs értéktelen tudás. Az, hogy valamivel KÖZVETLENÜL mennyi profitot lehet szerezni, az más kérdés. De már jópárszor megtapasztaltam, hogy amit feleslegesnek hittem, volt, hogy valamikor pont az a tudás jött jól.

Ráadásul érdekel is a dolog. Ha valami érdekel, miért ne tanulnád ki? Legrosszabb esetben mégsem abban a szférában helyezkedsz el. Az, hogy "elpocsékolsz" 2 évet, ami alatt nem kevés tudást megszerzel, és jól érzed magad, szerintem egy kifejezetten kellemes "időpocsékolás". ;)

2020. ápr. 16. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!