Mikor lesz a 2020 éretségi?
Figyelt kérdés
Mikor kezdődik a 2020 éretségi és meddig tart?2020. ápr. 14. 22:45
12/18 anonim válasza:
Én türelmes nem vagyok, csak bizakodó:))
14/18 anonim válasza:
Ki is derült...mekkora felelőtlenek, szégyen.
15/18 anonim válasza:
Ez nagyon durva. El is vesztette hitelességét a Győrfi Pál, meg a Müller Cecília. Szégyen.
16/18 anonim válasza:
Úgy néz ki, mi előrehozottosak majd ősszel érettségizünk :/
17/18 anonim válasza:
szó sem esik arról, aki újraérettségizik.
5 éve érettségiztem, 2 éve diplomáztam, másik szak miatt jelentkeztem újrázni az érettségit... most akkor mehetek, vagy nem? ki van emelve mindenhol, hogy CSAK a mostani végzősök... nem értem és fogynak a napok
18/18 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, amiket olvastam eddig, hogy csak azok mehetnek, akiknek az idei továbbtanulás miatt fontos, tehát akkor az újraérettségizők is... Csak az előrehozott érettségire pályázók miatt emelték ki, hogy "csak a végzősök", hogy tehát az alsóbb évesek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!