Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyt láttok az...

Mennyi esélyt láttok az érettségi eltolására?

Figyelt kérdés
Rendben, elmarad a szóbeli, de szerintetek eltolják az írásbelit? Mert majusra sok megbetegedett lehet. Orulnek még egy kis időnek :D szerintetek????
2020. ápr. 13. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap kiteszi ezt valaki. Nem tudjuk azt se tudjak elmarad e a szóbeli, semmit nem tudnak. Lehet eltolják lehet nem tanuljatok ennyi. Készüljetek úgy hogy májusban lesz eddig is igy kellett készülni. Minden nap pedig felesleges kiírni mert ezt hülyeség is latolgatni senki nem tudja mi lesz 1 honap mulva.
2020. ápr. 13. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Úristen de unalmas naponta 100x ezt olvasni :(
2020. ápr. 13. 16:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, én nem találkoztam itt még ilyen kérdésekkel, de linkelhettek, köszi :D (nem nézem mindig a gyakorit)
2020. ápr. 13. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ott a kereső, szerintem képes leszel visszakeresni. múlt hét óta ugyanezt megkérdezték ezerszer.
2020. ápr. 13. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

"de unalmas naponta 100x ezt olvasni"

Pont mint az ilyen válaszokat. ;.)

2020. ápr. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!