Ilike2001 kérdése:
5 óra hiányzik a közöségi szolgálat órából. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég tudtam meg,hogy hiányzik még 5 órám Sajna a vírus miatt nem tudok elmenni ledolgozni.Emiatt bukhat az érettségi. Valaki segítsen aki tud.##kozosegiszolgalatiora
2020. ápr. 9. 00:58
2/20 A kérdező kommentje:
Beszéltem osztályfőnökömmel és azt mondta oldjam meg,hogy meglegyen.De sajna semmi olyan hely nincs nyitva ahol ezt letudnám dolgozni.😕😕
2020. ápr. 9. 01:07
3/20 anonim válasza:
Gondolom elég kicsi az esélye, hogy Békés megyében laksz? Mert tudnék intézni 5 órát.
4/20 anonim válasza:
Szerintem ezt kormányzati szinten fogják rendezni, többezren vagytok így. Most nem lehet teljesíteni. Nem fogják hagyni, hogy emiatt ne lehessen érettségizni, hiszen normálisan még lett volna rá másfél hónap. (Ha nagyon parázol, kérdezd meg az iskolát, hogy elfogadják-e, ha bevásárolsz a szomszéd idős embernek, és ő igazolja. Ilyet is el lehet számoltatni.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megkeresem az illetékest aki ezt rendezi és remélem megtudom valahogy oldani.
2020. ápr. 9. 01:18
6/20 A kérdező kommentje:
Sajna nem Békés megyében élek,de köszönöm,hogy segítenél.😊
2020. ápr. 9. 01:21
7/20 anonim válasza:
Én Bacskiskunba meg Békés megyébe tudok neked nálunk.
8/20 anonim válasza:
Volt rá elég időd,miért az utolsó pillanatra hagytad? bukod az érettségit!
9/20 anonim válasza:
Önkéntes segítő szolgálatoknál például. Az önkormányzat biztos tud benne segíteni.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!