Elképzelhető, hogy a magyar kormányt nem érdekli a helyzet és megtartja az érettségit májusban?
Fejezzétek be ezeket a napi szintű jósolgatásokat, főleg gyakorin.
Érthető az aggódásotok, de ha lesz valami fejlemény, azt ti tudjátok meg legelőször.
Elmebeteg - tipikus fideszes - ötlet lenne megtartani! Sok szülő szétoltja ezt a csávót ahogy látom, több csoport alakult face-en, ahol azt mondják, hogy a járvány alatt nem engedik a gyereket az iskolába!
Nem is értem, ez a szellemi agytröszt - Vinnai Győző - hogy a pcsába posztolhat ilyet? Ez nem rémhírterjesztés? Ha nem tudják megoldani, hogy minden diák napi szinten védőfelszerelést kapjon és a szüleik is védelmet,akkor neki se álljanak szerintem! Ebből kva nagy botrány is lehet, főleg úgy, hogy ehhez le kellene zárni a teljes országot - nem utazhatna más, csak diákok, a munkába sem lehetne bemenni stb...
Ugyan nem vagyok Fideszes (mielőtt megkapnám), de nem gondoljátok, hogy nagy baj van a buksitokban, ha a járványban, és az amiatti intézkedésekben is a gonosz "azorbánt" látjátok?
Főleg, hogy több országban csúszik az érettségi, vagy akár elmarad? Az iskolabezárások mellet. Vagy sherintetek Felcsúton tenyésztette ki azorbán a koronát?
Na nem baj. Az a lényeg, hogy ennyi ésszel lesz érettségitek. És diplomátok is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!