Szakdolgozat kutatási engedély nélkül?
Figyelt kérdés
Üdv! Kérdésem az lenne, ha kutatási engedély nélkül kérdőívezek egy adott cég dolgozói között (jelenlegi helyzet miatt nem adnak ki engedélyt) akkor visszadobják a szakdolgozatomat? Van-e esetleg valamilyen megoldás, kiskapu erre vonatkozóan? A válaszokat köszönöm szépen!2020. ápr. 6. 07:10
1/2 anonymousreview60 válasza:
Kérjél kutatási engedélyt! Attól, hogy távmunka van, attól még az adminisztráció nem áll le.
2/2 anonim válasza:
Ez bullshit! Simán megkérdezed őket, jogod van hozzá. Én ezernyi felmérést csináltam már, soha nem ütöttem meg miatta a bokámat, pedig már politikai erő (fidesz) ellen is csináltam. (oké, meg akartak verni miatta, de az más tészta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!