SZERINTETEK meddig lesznek zárva az iskolák?
Figyelt kérdés
Én nagyon likeolom hogy egész nap itthon vagyok, szerintetek meddig tart ez az egész? Illetve szerintetek nyáron lehet menni majd a strandra?2020. ápr. 1. 22:17
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg a következő tanév eleje is távoktatás lesz.
3/6 anonim válasza:
Jó kérdés. Optimistán hozzáállva 1-2 hónap alatt túl leszünk ezen az egészen. De lehet sok hónap is.
Én nem tudom megmondani. A nyár eleje biztos nem lesz strandos, esetleg a közepe már igen. De lehet, egész nyáron szóba sem jöhet majd strand meg ilyesmi.
Hazánkban elég hamar hoztak intézkedéseket a vírus megfékezésére, így talán hamarabb lecseng itt. Kínában pár hónap volt, úgy tudom. Így lehet tippelgetni, számolgatni, valaki talán jobb ilyenben, mint én, várom az ő válaszukat.
4/6 anonim válasza:
Valószínű ev végéig, nyáron meg amugy se lenne, így szerintem ősszel megyünk csak megint
5/6 Csuri02 válasza:
Elöször úgy volt hogy pár hétig de most már bisztos hogy év végéig
6/6 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva május közepe-végéig lesznek zárva. Tökmindegy hogy mikor tetőzik meg mikor nem, mert nem lehet így tartani a gazdaságot, szóval hiába fújja valaki azt hogy márpedig Júniusban tetőzik, mert ez nem is igaz, már most fog tetőzni, most jönnek a több száz megbetegedések egy nap alatt, valamint a gazdaságot nem lehet csak úgy szüneteltetni fél éven keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!