Még mindig nem értem mi lesz a szakmai májusi vizsgákkal, szerintetek?
Nekünk még mindig nem szóltak, pedig 15.-én lenne a vizsga (szóbeli). Azt se tudjuk, hogy tanuljunk vagy nem. (Felnőttoktatás, esti tagozat)
Vizsgaremekünk is lenne, de azt lehetetlen kivitelezni, mivel az üzletek zárva... De még erről sem nyilatkozott a sulink.
Egy-két oldalon olvastam, hogy van egy olyan kérvény vagy mi, miszerint a szóbelit nem, de a gyakorlati vizsgát meg kell tartani még májusban. És az évvégi jegyek + gyakszi alapján osztályoznának. Viszont ez sem hivatalos még.
Nekünk amúgy szinte lehetetlen a vizsga kivitelezése, mert dekoratőrként üzlet kirakatját kellene berendeznünk, de az üzletek zárva és így nincs idő kivitelezni 15.ig....
Ma volt az évzárás a sulinkban, de még erről sem kaptunk semmi hírt, nemhogy a vizsgáról. Mintha eltűntek volna a tanárok :D
(5. voltam)
Szia, tegnap este (24.én) a nive.hu oldalán kiírták, h mi a helyzet.
Nekem szerencsére így nam lesz semmilyen vizsga, csak a jegyek alapján fognak leosztályozni, és az kerül a bizibe :)
(Ma reggel ezt a sulink is megerősítette.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!