Felvettek az EKF-TTK környezettan alapszakára, de most be vagyok sz*rva! Van itt olyan aki szintén erre a területre nyert felvételt, vagy erre a szakra jár?
Jól jönne néhány megnyugtató infó: milyenek a tanárok, mennyire húzósak a tantárgyak (gondolom a matek és kémia a halálom lesznek), milyen az egésznek a légköre, stb. stb. Bármilyen hasznos infót szívesen veszek!!!!
Légyszi segítsetek! Előre is köszi! :) :(
és szakirányt mikor kell választani: 2. évben, vagy 2. félévben? Már utána néztem h. milyen szakirányok vannak, milyen tantárgyakat kell tanulni, hol lehet majd elhelyezkedni, de ez nem mond túl sokat. Annyi biztos, h. a technikát (hulladékgazdálkodás) nem választom, de a terepi környész (természetkutató) és a tanári elég jók. Bár gondolom, h. pedagógusokkal telített a munkaerőpiac. De mi a helyzet a terepi környész szakirányt végzettekkel, találtok munkát vagy tovább tanultok mesterszakon?
Bocs az 1000 kérdésért, de tiszta ideg vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!