Szerintetek gáz népegészségügyi ellenőrnek tanulni?
Én is NEL-es vagyok. Nálunk inkább a csoporttársaim nézik le a szakot (akármilyen furán is hangzik).
Szerintem érdekes szak lenne, ha többet fektetnének a gyakorlati órákba, valóban használató tudást akarnának átadni és a BTK jellegű értelmetlen tárgyakat meg törölnék.
Pl. filozófia meg gazdmen vagy akár pszichológia helyett nyomathatnák jobban a ttk-s tárgyakat, amikből mind csak előadás létezik, de nem egy szemináriumom is van, ahol 180-an vagyunk bent.
De más dolog a szak meg más a végzett munka. Én egy népegészségügyi dolgozót nem gondolom, hogy le kellene nézni.
Akik lenézik, annak mond meg, ha nem hogy ha nem lennének ilyen tisztségviselők az országban, akkor mostanra kb. totális káosz uralkodna a járványt illetően az egész országban. Lehet, többet tesz egy ilyen végzettségű ember, mint egy "menő" közgazdász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!