Szerintetek az áprilisi nyelvvizsgák illetve a most induló okj képzések elhalasztódnak a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
Még nem kaptam semmilyen értesítőt de mivel az egyetemek is bezártak, gondoltam elég valószínű, hogy a fent említettek is elhalasztódnak. Majd ráírok az érintett intézményekre is, de gondoltam hátha itt van valakinek valami infója erről.2020. márc. 17. 16:43
1/6 anonim válasza:
Origó oldalán fent van, hogy nem tartja meg a nyelvvizsgát. Én nem kaptam erről értesítést egyébként. Szóval emiatt picit neheztelek is rájuk.. egy e-mailt dobhattak volna arról, hogy “hé, bocsi már, de nem tudjuk megtartani a nyelvvizsgát” ..
A dexam egyébként megtartja az áprilisit elvileg. .
2/6 anonim válasza:
LanguageCert májusig nem szervez, szerintem a többinél is kb így lesz
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ECL-re jelentkeztem, most látom, hogy az áprilisi vizsga át lesz rakva.. remek.
2020. márc. 17. 18:29
4/6 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy lesz ez. Nekem az érettségihez kellene a nyelvvizsga...
5/6 anonim válasza:
"Én nem tudom, hogy lesz ez. Nekem az érettségihez kellene a nyelvvizsga..."
Jó eséllyel az érettségi is tolódik.
6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, minden esetre nagyon jó lenne ha kitolnák a határidőket időbelileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!