Valaki elmagyarázná hogy ez az egesz digitális oktatás hogy fog működni?
Itt van a módszertani ajánlás: [link]
Ebből azt szűröm le: kapcsolattartás Krétán keresztül vagy közösségi portálokon keresztül, tananyag, vázlatok elküldése mondjuk emailben, számonkérések Krétában vagy például prezentációk készítése.
Kíváncsi vagyok, hogyan fogja ezt a Kréta bírni, nálunk a funkciók nagy részét nem is használták eddig. Arra is kíváncsi vagyok, hogyan lesz számonkérés mondjuk matekból vagy fizikából, utóbbi engemet azért érint nagyon, mert bukásra állok, de így kitudja mi lesz belőle :D
Így van,ez az összes érintett országnak megpróbáltatás,kinek több,kinek kevesebv nehézséget okozva.Ehhez senki nincs hozzászokva,ami ugyebár normalis,hisz nem évente futunk bele ilyen járványokba.Ez is meg lesz valahogy oldva,ne várjuk el,hogy a bejelentés után egy nappal feltalálják a soanyolviaszt,mert itt gyakorin ezzel kaocsolatban már vagy 100 kérdést olvastam
Ne aggódjunk,ne legyünk pesszimisták,hogy wehogy sem fog működni,mert az nem vezet sehova.Én azt mondom,hogy eleinte döcögősen fog menni,de addig is ha valaki akar az tud tanulni füzetekből,tankönyvekből ugyan úgy.
Nem kell kétségbeesni,és nem kell szidni senkit,hogy be lettek zárva az iskolák,mert ez egy betegség,valahogy muszáj csökkenteni a továbbterjedést.Ha nem lettek volna bevezetve szigorítások,akkor meg az nem tetszene a népnek,hogy senki nem tesz semmit az egészségünk védelme érdekében.Most jön egy pár hét/hónap ami másabb lesz,majd az idő múlásával ki fog alakulni ez a rendszer is,hogy tenylef hatásos legyen.Még senki nem tudja,hogy hogy lesz mint lesz,de emberek még el sem kezdődött! Majd csak hétfőn kezdődik és az is még csak az első hét lesz.Szóval nyugi
Nálunk kérték, hogy adjunk meg egy gmail-es email címet.
Gondolom itt is Google Drive és/vagy Google Classrooms lesz, a tanárok meg emailben fognak tájékoztatni minket a dolgokról. Töri tanárom eddig is emailben küldözgette a vázlatokat, linkeket, szóval nem újdonság.
Gondolom a Google Forms (űrlapok) miatt is így lesz megoldva. Arról nem is beszélve, gördülékenyebb Drive-ot + emailt használni, mint Krétát.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!