Most, hogy Orban Viktor bezaratta a sulikat, egy semmiség miatt, hogy lesz tovabb? Bukjuk az évet min napi 5 orakat tanultam hogy kitűnő legyek?
Nem kitűnő vagyok, hanem 4,56os az atlagom(bocs, csak kicsit felforrtam). Naponta elég sokat tanultam a jegyért....
Nem szeretném az évet elbukni, egy év az életemből sok, és elég szép jegyet hoztam össze, amiért tanultam.
Értem, hogy az elővigyazatosag, de szerintem ez a koronavírus nem ekkora botrany, hogy így kiszurjanak velünk...
Nem, nem érted a problémát.
Ez van. Nyugodtan néz rá a szomszédos országokra, náluk hogy el szabadult a járvány... A fidesznek most lépnie kellett. Ha rossz döntést hoznak, bele is bukhatnak (nem vagyok fidesz párti). De intézkedni mindenképpen kellett. Gondolj bele, milyen iramban terjedne itt is a vírus, ha semmit se tennének ellene.
Én elhiszem, hogy sajnálod az évedet. Biztosan lesznek olyan helyek, ahol eszköz és net hiányában egyszerűen nem tudják majd megoldani az oktatást... Sok gyereknek nincs otthon gépe, laptopja.
Üdv Mo-n. Én egyetemista vagyok, nekünk is távoktatás lesz és még nem tudom, hogy fog ez működni a valóságban. De emlékszem, hogy az általános és közép suliban milyen merev, idejétmúlt rendszer volt, kevés hiányzással, kapkodással, rohanással a tananyagban. Itt az ideje, hogy el kezdjenek a döntéshozók másként gondolkodni erről és megreformálni az iskola intézményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!