Elég szerintetek, ha B. Mátyus Gyöngyi-Bori István Történelem érettségi témavázlatokból készülök fel az érettségire?
Sok helyen hallottam/olvastam, hogy a Száray tankönyvek a legjobbak, viszont sokak szerint sok olyan infó van bennük, ami felesleges.
Szóval szerintetek elég, ha a címben említett könyvből készülök? Középszintűt írok, és magas százalékot szeretnék elérni.
Szia!
Szerintem igen, mert nagyon jó könyv! DE! Elengedhetetlen, hogy mellé kitöltsd az előző évi feladatsorokat + nézd meg hozzá a zanza tv-s videókat is! :)
Jó készülést, és sok sikert!
Rendben, úgy lesz.
Köszönöm szépen:)
De fura volt látni hogy válasz érkezett erre a kérdésre 2 év után :D
Egyébként igen. 84%-os közepet írtam majd rá 1 évre 71%-os emeltet, ami elég volt ahhoz, hogy felvegyenek ahova készültem így én azt mondanám, hogy elég. Plusz előző évek feladatsorait is sorra oldogattam:).
Sok sikert előre is:)
Arra emlékszem, hogy az emelt érettségire kb márciustól kezdtem el keszülni, szóval arra elég volt 2 hónap.:).
Ha közepezel akkor meg simán elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!