Ilyenkor már késő és necces?
Szokták mondani,hogy tanulni sose késő,stb stb stb.Na de azért mégse ilyen egyszerű ez.Mi a véleményetek mennyire gyakori az,hogy valaki 28-29 évesen tanul jogásznak vagy valamilyen doktori képzést?Természetesen felsőoktatásban.S erre is azt lehet mondani,hogy "van aki ennyi idősen kezd el tanulni"? Főleg,hogy kemény szakokról van szó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Gyakori... én sok embert ismerek aki 30-35 évesen kezdte a doktorit mert fejben akkor érett meg rá. Én is 28 évesen kezdtem.
Egy komplett új szakot viszont azt elég szopás nulláról elkezdeni. A doktori tök más, mert ott alig van órád és a kutatással foglalkozol. Az munka lényegében.
Egy BSc az meg iskolapad, és ha újra vizsgáznom kéne, meg ZHt írni meg éjszakázni, a fejemet verném a falba 😃
44 évesen kezdtem el a bsc-t gépészmérnök szakon.
Tanulni soha nem késő! És de, ez ilyen egyszerű!
A jogi nem tudom, hány éves, gondolom öt. Ha harminc évesen kezded, diploma után akkor is van harminc hátralévő aktív éved nyugdíjig, amit nem mindegy, milyen munkával töltesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!