Pécsen mit tudnék dolgozni egyetem mellett?

Pécsen eleve nincs nagyon sok munkalehetőség. Én egész nyáron nem találtam olyat, ami tényleges munka lenne, pedig ugye ilyenkor a legtöbb egyetemista hazamegy. Csakhogy én itt is lakom. Pár csoporttársam a Tesco-ban dolgozgat, de az nem valami állandó munka, akkor mennek, ha hívják őket, aztán persze vagy tudnak menni, vagy nem. Azt meg lehet próbálni, engem nyáron nem vettek fel (igaz, nem diákként jelentkeztem, de nekem állandó munka kellett volna, nem heti egy-két alkalom).
Van két diákszövetkezet, munkát hol tudnak adni, hol nem.
Attól nem kell félni, hogy annyi munkát sóznak a nyakadba, hogy nem tudsz tanulni, itt inkább nagyon is alkalmi munkák vannak. Már ha vannak. Mert az se mindig van. Állandóbb hely maximum Meki, Burger King, meg ilyen helyeken lehet, csak azok meg általában tele vannak alkalmazottal (dolgoztam régen a Burgerben), minden héten mennek jelentkezni rengetegen, aztán valahogy csak nem kerül be mégsem új ember, csak ha valaki elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!