Mit csinálnátok, ha összerugdosna és többször megharapna egy diákotok?
Tegnap történt, ugyan kapott utána egy igazgatóit, de annyit ér mint halottnak a csók, mert otthon se foglalkoznak vele. Az a baj, hogy a gyerekek egyáltalán nem tartanak tőlem, de "nem tudok felmondani", mert határozott idejű szerződésem van.
Előzmény: szünetben egy másik gyereket ütött, mint a répát, valahogy szétszedtük őket az osztálytársaival. Kb. egy percig tartottam a karját, de mikor lenyugodni látszott és elengedtem, megint ment volna neki a többieknek (mostmár bárkinek), ezért lefogtam megint. Ekkor kezdett el engem rúgni és harapni, kb. 5 percen keresztül. Azt is csak azért hagyta abba, mert jött egy másik tanár, akitől fél.
Míg nem fajult el ennyire a helyzet (eddig se volt rózsás), addig is nyugtatóval indítottam a napot, de már többet kell bevennem, különben állandóan ezen az esetem jár az agyam, képtelen vagyok gondolni másra. Főleg, hogy egyik kollégám mondta, hogy őt régebben akkor rugdosta össze, amikor a "vasláb"* is rajta volt. És természetesen abból az esetből se lett semmi. (11 éves, nem büntethető)
Ti mit tennétek a helyemben? Esetleg arra van ötletetek, hogy hogyan mondhatnám fel a határozott idejű szerződést? Milyen indok kellene, amivel végre elengednének innen?
*mozgássérült, pontosan nem tudom, hogy hívják a járását segítő eszközt
Hát én speciel beleverném a fejét a falba, de engem valószínűleg nem is vennének fel tanárnak.
Mennyire lehet őket megverni? Lehet pár pofon is elég.Vagy markold meg a fülét és kezd el rángatni.
Mindenképpen valamilyen fizikai retorzióra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!