Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi esély van arra hogy...

Mennyi esély van arra hogy elfogadják az összes kerditemet fokszról alapszakra?

Figyelt kérdés
A Pannon egyetemre járok foksz képzésre és szeretném az alapszakot is elvégezni. Sokan mondják, hogy az összes kreditet elfogadják, de volt aki azt mondta hogy neki az egész képzést előről kellet kezdenie. Felvettem pár tárgyat amit csak az alaposoknak kellett volna, és kár lenne, ha előről kellene csinálnom mindent.

2020. febr. 26. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van azóta információd erről?
2021. jan. 8. 00:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Annyit tudtam meg hogy a fokszos tárgyakat biztos átveszik ha írok kérvényt kredit elfogadásra. Ezt is diák mondta, a tanárok nem tudnak semmit.

2021. jan. 12. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az infót. Akkor mindenképpen járj utána. Szerintem el kell hogy fogadják ha ugyanolyan területre jelentkezel.

Alapképzésre mi alapján számítják majd a felvételi pontokat? A Foszk papír eredménye alapján? Hogy van ez ilyen esetben? Emelt szintű érettségit tényleg kiváltja ez a Foszk?

2021. jan. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!