Lejobb ELTE koli? Nyugis, lehet tanulni, igényes.
Voltak ilyen többnapos bulik zenekarral stb. De a 7.-en laktam, abszolút nem volt zavaró.
Összehasonlításképpen pl. egy pécsi kollégiummal, ott egész éjjel ordítoztak a folyosón, bömböltették éjjel 3kor óriáshangfalból a zenét, drogoztak, piáltak, undorító büdös volt, kosz, mocsok mindenhol.
Én is laktam a KCsSK-ban, tavaly és tavalyelőtt. Először az A épület kilencediken laktam, majd a B épület negyediken. Egyik sem volt csendes. Kicsit sem. Úgyhogy úgy néz ki, ki kell fogni.
Még nem is újították fel, csak nem lehet beköltözni az A épületbe.
Hát igen, a kiürítés megvan, a felújítás még nagyon nem. A helyettesítő koliban, a Griffben, meg percenként szakadozó, néha egyáltalán nem is létező netet sikerült összehozniuk. Vizsgaidőszakban tuti öröm (én szerencsére itthon voltam). Egy év alatt sem sikerült megoldaniuk a net helyzetet.
Íróasztalom télre lett. (nagyon sok embernek, mert szeptemberre valahogy nem sikerült szerelniük, majd mindig a következő napokra, hétre ígérték).
Szóval: GRIFFBE NE! :)
szerelniük=szerezniük
Egyébként a KCSSK-t ajánlanám, mert ha oda vesznek fel, tuti fürdőszobás szobád lesz :) Plusz mivel sokkal kevesebben vannak ott, mint eddig, biztos nem szaladgál annyi részeg ember éjszakánként (ordítozva, gitározva, énekelve stb.), mint anno az A-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!