Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyedül én nem kaptam még meg...

Egyedül én nem kaptam még meg a jegyeim előző félévre. Ez mire utalhat vajon? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nálunk úgy működik, hogy ilyenkorra szokták kiírni moodle-re a jegyeket az előző félévre, miután két különböző tanár is átnézte, és közösen megegyeznek az eredményről.

Van egy WhatsApp csoportunk, ott mindenki azt állítja már megkapták a jegyeiket 2-3 napja, vagyis én vagyok az egyetlen aki még nem kapta meg őket 😬

Veletek volt már ilyen? Mire utalhat ez?

Vagy valami nagyon jót jelent, vagy valami nagyon rosszat?

Volt aki felvetette, hogy az is lehet, hogy azért nem kaptam még meg, mert olyan jól sikerült, meg lehet hogy továbbküldték egy külsősnek ellenőrzésre. (Néha random 1-2-őt elküldenek a partner intézménynek)

Elképzelésem sincs mi lehet, viszont mindenki elég rossz jegyeket kapott.

Még nem akarom ezzel zaklatni a tanárt, mert ahogy látom még van 2 napja publikálni a jegyet. Csak már nagyon izgulok 😬

2020. febr. 18. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Neptunt nézd.
2020. febr. 18. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is késve érkeznek meg a jegyek. Viszont nekünk közölték, hogy a Moodle-on csak 20-án lesz fent az eredmény a korábbi 13 helyett.

Lehet a csoporttársaid csak előrébb voltak az átnézési sorban vagy eleve más tantárgyakat tanulnak.

A héten biztosan megérkezik.

2020. febr. 18. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Mindenki ugyanazt a tárgyat tanulja, nálunk fix az órarend mindenkinél a szakon.

A sorrendet sem értem, mert határidő előtt 2 órával töltöttem fel a beadandót meg a többi dolgokat.

Előttem is volt aki feltöltötte, de utánam is töltötték fel többen. Tudom, mert beszéltük a többiekkel, hogy 1 hetet késtek, vagyis 10% levonás, meg a csopiban is beszéltünk aznao végig, hogy ki mikor végzett stb.

Mégis megkapta már a jegyeit az is aki előttem és az is aki utánam töltötte fel. Egyedül az enyém nincs még fent 😬

(Régen mondta valamelyik tanár, hogy azé kerül felülre, aki utoljára tölti fel a dolgokat, vagyis azt javítják elsőnek. De az csak 3 személy volt aki késett, a többiek mind határidő előtt legalább pár órával töltötték fel.)

Szóval még marad az izgulás 😅

2020. febr. 18. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Ha beadandóról van szó, akkor meg pláne nem csak átnézik egyszer.

Egyébként milyen egyetem ez, hogy tanár van és nem professzor, illetve ilyen kis létszámú csoport?

2020. febr. 18. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Anglia. Azért vagyunk kevesen, mert karon belül van vagy 7 féle eléggé különböző informatikai szak, és így eléggé eloszlik. Ezért sincsenek választható tárgyak, mert van bőven választék így is a szakok között.

Hivatalos megnevezésük a tanároknak "lecturer", csak jobban kézre esik a tanár szó :D

Azért nem angol oldalra írtam ki a kérdést, mert ez nem az angol oktatási rendszerre irányul, szimplán csak arra, hogy veletek volt-e már ilyen :)

Viszont ennek az egyetemnek nem a felsőoktatás a fő eleme, így mi teljesen más épületben vagyunk karonként, illetve egy másik egyetem/intézmény az awarding body, konkrétan csak máshol vagyunk helyileg. (Ha jól tudom például az ELTE-nek is van több helyen kampusza, ez is hasonló)

Viszont ahogy ezeket elkezdtem fírtatni, eszembe jutott, hogy elsőévesként valamelyik előadó mondta, hogy ellenőzrésképp szokott olyan lenni, hogy kiválasztanak 1-2 assignment-et és elküldik az egyetemnek a main kampuszra, majd ott is leellenőrzi valaki, egy harmadik személy. A kérdés az, hogy vajon velem is ez történik, vagy szimplán csak félreértés az egész 😬

És ha valóban ez a helyzet, akkor vajon azért van-e, mert olyan jó, vagy olyan rossz?😅

2020. febr. 18. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bízom benne, hogy megoldódik a problémád. :)
2020. febr. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!