Én most tanácstalan vagyok. Mit csinálnátok a helyemben?
Másodéves (4/6 félév) anglisztika alapszakos hallgató vagyok egy vidéki egyetemen. A képzést magát szeretem és emiatt szívesen tanulok itt, viszont a közösség és a helyi lehetőségek szempontjából pedig megbántam. Olyan érzés, mintha csak egy helyben forognék és toporognék körbe-körbe, mert tényleg nem látok itt semmilyen lehetőséget vagy alternatívát. El szeretnék menni innen, mert nagyon nem érzem itt jól magam. Ugyanakkor a képzést pedig nem feltétlenül hagynám abba, mert érdekel és már a felénél vagyok.
Ma van a felvételi határidő és gondolkozom, hogy jelentkezek valahová, viszont akkor nem tudnám befejezni a jelenlegi képzést. Gondolkoztam azon is, hogy elmegyek erasmusra vagy valamilyen egyéb csereprogramra, de az utolsó évemben ez annyira nem szerencsés. Folyamatosan keresek munkát, nem találok semmit, amit érdemes lenne bevállalni. Nyelvtanulás terén is meg vagyok lőve, mert nincsen annyi lehetőség és valahogyan nekem sincsen szerencsém semmivel sem. Kerestem tanfolyamokat is, hátha találok valami jót, amit tudnék csinálni az egyetem mellett, de itt sem jártam sikerrel.
Teljesen tanácstalan vagyok, mert azt érzem, hogy változtatnom kellene, de valahogyan semmi sem tűnik jó döntésnek és nem tudom, hogy mivel járnék a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!