Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Esztergomiak mit szóltok hogy...

Esztergomiak mit szóltok hogy heti 10 tesióra lesz?

Figyelt kérdés
Szerinted tök jó és egészséges, vagy te is az őrület határán vagy a hír hallatán?
2010. júl. 23. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

én erről nem is hallottam- bár nem vagyok Esztergomi.

csak ott lesz ez?? nagyon durva, én tuti meghalnék :D

2010. júl. 23. 16:18
 2/10 A kérdező kommentje:
jaja... országosan elvileg heti 5-öt vezetnek be, de csak az általánosokban. Ebben a csodálatos városkában meg heti 6 délelőtt plusz 4 délutáni kötelező sportfoglalkozás...
2010. júl. 23. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
úristen ... annak idején nekem a heti 2 is bőőőven elég volt :S:P
2010. júl. 23. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Most kéne ált.sulisnak lenni akkor! Mindig keveselltem a heti 2-őt! :D Természetes nagyon jó döntés volt!
2010. júl. 23. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát én tényleg sajnáltam a heti kettőt. legalább mozogtunk egy jót. Később még örülni fog az, aki rendesen sportolt:)
2010. júl. 23. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Én sportolok magamnak, leszarom a tesiórákat a sok idióta, alkoholista tesitanárral, akik üvöltenek, mint hülyék a barlangban.
2010. júl. 23. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy minek a rovására vezetik be.
2010. júl. 24. 10:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én középiskolás vagyok, mert azokban is be lesz vezetve szeptembertől... Kábé már azon gondolkodik mindenki hogy hogyan fizessük le a tesitanárunkat... xD Biztos amúgy hogy az összes más tantárgy rovására fog menni, mert 6-7 óra /amiből 2 tesi/ után nem hiszem hogy mindenki gőzerővel fog tanulni. Főleg még órán se tudunk majd figyelni a fáradtságtól meg hát azért csak leizzadunk meg ilyenek, áhh utáááálom.
2010. júl. 24. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább azzal van a probléma, hogy a heti 10 tesi mellett még van egy csomó fölösleges tantárgy. Így is 7-8 órám van és még rájön a napi 2 tesi.... Ráadásul utolsó évem lesz és nem ártana az érettségire készülni, de már előre tudom, hogy olyan fáradt leszek minden nap, hogy tanulni nem sok erőm lesz......
2010. aug. 28. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt is vmi dagadt disznó találta ki "fejesek" közül.. nekem most 7 meg 8 óráim vannak folyamatosan + még délután tesi. aztán meg megy a rinyálás hogy "mér nem tanultál, üjl le, 1-es.."
2010. szept. 13. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!