Átlagosan hánykor kezdődnek az órák az egyetemeken/főiskolákon?
Figyelt kérdés
Gondolom nem 9...2010. júl. 23. 16:14
1/10 anonim 

válasza:

Nálunk 9:35 től, a korai órák pedig 7:45 től kezdődtek.
2/10 anonim 

válasza:

Jah, és van mikor ott ülsz még fél7kor is...
3/10 anonim 

válasza:

Egy csomó egyetemen attól függ, hogy rakod össze az órarended. De nálunk pl nem volt választási lehetőség nagyon, mert csopottokban vagyunk.
Az előadások mindig 8-kor kezdődtek.
4/10 anonim 

válasza:

Ha olyan szakra kerülsz, akkor teljesen magadnak állítod össze az órarendet. Van, hogy reggel 8-as órát tudsz felvenni, van, hogy csak délre kell bemenni, van, hogy este 7-ig van órád, esetleg több órás szünetek az órák közt. Ha szerencsés vagy, 1 teljes napod is kimarad, vagy akár 2:)
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj engem nem érddekel ha éjszaka is bent ülök csak korán ne kelljen felkelni.
2010. júl. 23. 16:46
6/10 anonim 

válasza:

nekünk 8tól kezdődött az első előadás. Kb 4ig ültünk bent.
7/10 anonim 

válasza:

Nálam volt, hogy 11kor kezdtem:)De olyan is hogy reggel 8-tól este fél 8-ig a suliban kellett csücsülni:(
8/10 Silber 

válasza:

Átlagosan 8-kor kezdődnek az órák, az oktatók igyekeznek ebben az időben kezdeni, de előfordul, hogy későbbre rakják az adott kurzust. Attól függ, kinél veszed fel. Viszont készülj fel arra, hogy egyes szakoknál egész későig el tud nyúlni 1-1 óra (nekem volt olyan órám, ami este 8-kor kezdődött, és fél 10-kor lett vége :)).
9/10 anonim 

válasza:

Utolsó, hova jársz? Nálunk 8-kor zárják az épületeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!