Másodévesen szakot szeretnék váltani, származhat hátrányom abból ha csak nem megyek be ebben a félévben az óráimra?
Miért nem passziváltadod/passziváltattad ezt a félévet? Akkor bem menne el egy újabb államis szemeszter.
Pszichológiára felvételivel mész át? Felvi. Hu?
Úgy tudom egyetemen belül, szakok között csak úgy nem lehet "ugrálni" felvételi nélkül.
Szia! Én a Miskolci Egyetemen kezdtem az anglisztikát 2016-ban, majd az első félév után passzívra mentem. Újratettem az érettségiket, és 2017 óta a Károlin tanulok pszichológiát.
Valóban nem kerülheted ki a felvi.hu-s eljárást. A pszichológiára másképp nem lehet bekerülni. Azt tanácsolom neked, hogy a tanulmányi osztályon adj le minél hamarabb utólagos passziválási kérelmet... tudtommal nem kell hozzá dékáni.
Amint meg tudod a felvételi eredményt júliusban, Neptunban töröltesd magad a hallgatói névsorból. Így semmiképp nem kell fizetned az anglisztikás képzés után, mert egy lezárt aktív féléved van csupán.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!