Hogyan találhatok kollégiumot?
Figyelt kérdés
Tegnap jött az sms, hogy felvettek (ANÁ) a pécsi BTK-ra, szociális munkára. Albérlet lehetőség már van fix, ha kell, de jobb lenne a kollégium, mert azért mégis olcsóbb. Hallottam, hogy nem mindenki jut be a koleszba, mert Pécsen kevés a hely. Már korábban meg kellett volna pályázni? Vagy aki bekerül az egyetemre, az autómatikusan felkerül egy "listára", akik közül kiválasztják, hogy kik mehetnek a koleszba, vagy ez hogy müködik?
Kérlek segítsetek!
2010. júl. 23. 11:34
1/2 anonim 

válasza:

majd kapsz levelet az egyetemtől, abban lesz kolis jelentkezés.
2/2 anonim 

válasza:

Én a helyedben valamilyen nagyon olcsó albérletet keresnék egy igazán lepusztult városrészben. Legalább szereznél egy kis szakmai tapasztalatod. Amúgy úgy hallottam, hogy félévente kötelező két hetet hajléktalanként tölteni, mert az is segíti a későbbi munkát.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!