Hol tudom megnézni, mennyi lesz a tanulmányi ösztöndíjam összege? Mikor szokták utalni? (ELTE)
Már átnéztem a Neptunt, viszont erre vonatkozóan semmit sem találtam, illetve a kari honlapon sem. Valahol azt írták, februárban már utalják, máshol azt, hogy márciusban érkezik két havi.
Köszönöm előre is!
Javaslom, hogy írj a to-nak. Én is így tettem, aztán azt mondták írjak a hök-nek, mert ők foglalkoznak vele a mi egyetemünkön, de én nem elte-s vagyok.
A hök azt írta, hogy nálunk majd márciusban jön és hogy ez nagyon bonyolult, nem lehet előre tudni mennyi fog jönni. Függ az átlagodtól, a krediteid számától, a többiek teljesítményétől is. Na meg most elvileg emeltek is az ösztöndíjon.
Előző vagyok: *rendszer van.
És elfelejtettem, hogy logikusan februárban nem tudnak utalni. :) Március 10-én kapunk 2 havit, utána minden hónap 10én vagy az előtti hétköznap utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!