Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az 50 óra közösségi szolgálat...

Az 50 óra közösségi szolgálat teljesíthető 1 év alatt? Azt hallottam, hogy visszadobják, mert 4 év alatt kell!

Figyelt kérdés

Egy-két szülőtől hallottuk, hogy ha a 4 gimnáziumi év alatt a 12. év előtt megvan az 50 óra, akkor visszadobják és újra kell kezdeni! Ofőm szerint ez hülyeség, pedig megtörtént eset...

Nekem 47 órám van, első 3 hétben elmentem dolgozni és beírták elosztva, ahogy a könyvbe kell..

Maradjon 47 és a további években legyen 1-1 óra és akkor minden rendben vagy letudhatom végre?

2020. febr. 5. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért dobnák vissza? Hülyeség. Én is 1 év alatt csináltam.
2020. febr. 5. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítem, végzős vagyok, már 9.-ben megvolt az 50 órám (sőt, túlteljesítettem), és nincs gond.
2020. febr. 5. 14:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát elhiszem, de sajnos egy példa ami cáfolja és vége az állításak. Szerintem is hülyeség, de ez van. És azén sulimban történ. Az igazgató nem írta alá érettségi előtt, mert minden évben kell menni dolgozni...

És csinálhatta újra a gyerek. Vagyis gyerek ek, mert kettő ilyen esetről tudunk

2020. febr. 5. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos erről minden iskola maga dönthet. Az én iskolámban pl. kötelező volt 3 évre elosztani az 50 órát.
2020. febr. 5. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

Amikor létrehozták, akkor a kormány arra gondolt, hogy egy év alatt fogják teljesíteni a diákok. Azonban vannak iskolák, melyek megtiltják, hogy egy év alatt túl legyen rajta a tanulójuk.

Beszélj a tanárokkal.

2020. febr. 5. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el az osztályfőnököddel együtt az igazgatóhoz, és beszéld meg vele, hogy miért nem szeretné, hogy korábban elvégezzék a diákjai a közösségi munkát. Nem lenne szabad érvénytelenítenie, hiszen az érettségihez ingyen dolgoztak a diákjai, így még egyszer ötven órát dolgozhatnak ingyen. Nem igazságos a diákjaival az igazgatód.
2020. febr. 5. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vállalkozó írkàlta be hasraütès szerűen egy hónapra, még szerződése sem volt a sulinkkal. Elfogadtàk.
2020. febr. 11. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!