Az 50 óra közösségi szolgálat teljesíthető 1 év alatt? Azt hallottam, hogy visszadobják, mert 4 év alatt kell!
Egy-két szülőtől hallottuk, hogy ha a 4 gimnáziumi év alatt a 12. év előtt megvan az 50 óra, akkor visszadobják és újra kell kezdeni! Ofőm szerint ez hülyeség, pedig megtörtént eset...
Nekem 47 órám van, első 3 hétben elmentem dolgozni és beírták elosztva, ahogy a könyvbe kell..
Maradjon 47 és a további években legyen 1-1 óra és akkor minden rendben vagy letudhatom végre?
Hát elhiszem, de sajnos egy példa ami cáfolja és vége az állításak. Szerintem is hülyeség, de ez van. És azén sulimban történ. Az igazgató nem írta alá érettségi előtt, mert minden évben kell menni dolgozni...
És csinálhatta újra a gyerek. Vagyis gyerek ek, mert kettő ilyen esetről tudunk
Amikor létrehozták, akkor a kormány arra gondolt, hogy egy év alatt fogják teljesíteni a diákok. Azonban vannak iskolák, melyek megtiltják, hogy egy év alatt túl legyen rajta a tanulójuk.
Beszélj a tanárokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!