Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vannak itt sokan, akiknek nem...

Vannak itt sokan, akiknek nem sikerült a felvételie? Hova adtad be? Sok kellett volna a bejutáshoz? Mihez kezdesz most?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Nekem eddig minden felvételim sikerült.
2010. júl. 22. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 68 %-os első válaszoló!

Áll a himbilimbid,vagy mi?Megtennéd,hogy elhúzol anyukádba?Vagy menj már át a szex témába,és ott terjeszd a hülyeségeidet!

Kérdezőnek:Vannak előbb feltett ugyanilyen kérdések,nézz szét ott!

2010. júl. 22. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
67%

csak a 3. helyre 3 éves okj-s képzésre gödöllüöre

de nem megyek oda...

szóvla msot elég bajban vagyok :( nem tudom hogy fizessek e 150-et...

az első félévre van pénzem...

most nagyon boldogtalan vagyok. A fene gondotla hogy 40 pontal megemelik a tavayli ponhatárt :(

2010. júl. 22. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
a tavalyi ponthatárokkal simán bekerültem volna 2 szakra is, ahová beadtam. de most mi lesz, nem tudom..:(
2010. júl. 22. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi fel a fejjel! Az én barátaim között is sok van, akiket nem vettek fel. Elmentek egy évre dolgozni másodjára már sikerült :) Én nem tudom milyen, mert engem anno is, most is felvettek első helyre, de mondom nagyon sok ilyen ismerősöm van. Vagy végezzetek el addig egy ingyenes OKJ-t, az sem hülyeség ám! Fel a fejjel :)
2010. júl. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!