2020. Január Origó B2 Angol nyelvvizsga vélemények? Nehéznek éreztétek? Van már eredmény?
Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 20:48
1/10 anonim válasza:
Én most voltam először, de csak írásbelin. Szerintem nem volt nehéz, de szerintem nem lesz meg nekem, mert nem vagyok egy jó angolos...
Hivatalos eredmény még nincsen, de a vizsga fülön azt írja, hogy sikertelen, a rész eredmények alatt meg azt, hogy a vizsgának nincs meg az eredménye.
2/10 Mazsigabi15 válasza:
Nekem kicsit nehéznek tünt.
Te hogy érzed?
3/10 A kérdező kommentje:
1. Nekem is azt irja hogy sikertelen de semmi eredmeny...mar kivagyok teljesen mert en nem ereztem neheznek.
2. Osszessegeben nem volt nehez kiveve a gap-filling. Azon kivul minden ment.
2020. jan. 28. 22:26
4/10 anonim válasza:
Most érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, azt mondták, hogy a héten lesz eredmény, előreláthatólag pénteken, de legkésőbb vasárnap. :-)
5/10 anonim válasza:
Az korrekt! :D Köszönöm mások nevében is, hogy utána kérdeztél. Igaz, én szombaton azért megyek a következőre, biztos ami biztos. :D
6/10 anonim válasza:
Nekem most jött meg az eredmény, szerintem nézzetek rá! :)
10/10 anonim válasza:
Én csak írásbelit írtam akkor és sikerült.Most csinálom a szóbelit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!