Milyen a turizmus és vendéglátás szak?
Figyelt kérdés
Milyen ez a szak az egyetemeken? Milyen lenne a tanterv? Nagyon matekos ez a szak? Hol / hogyan tudok majd elhelyezkedni egy ilyen diplomával utána? Mi lehet a munkám? Amit tanítanak, az alkalmazható a "való világban"? Mekkora a kereslet az ilyen szakon végzettek iránt? Stb.
Érdekelne minden erről a szakról :)
2020. jan. 14. 22:07
1/3 anonim válasza:
Én annyit hallottam róla, hogy a gazdasági szakok közül az egyik legegyszerűbb, de a legtelítettebb is.
2/3 anonim válasza:
Nagyon matekos, közgazdaságtan csak más nevet adtak neki. Én pár hónapig bírtam, otthagytam, úgyhogy a többire nem tudok válaszolni.A tantervek elérhetők az egyetemek honlapján.
3/3 anonim válasza:
"Nagyon matekos, közgazdaságtan csak más nevet adtak neki."
Mihez képest? Mert szabad bölcsészethez képest nagyon matekos, de gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzéshez kb. vicc kategória.
Az első félévben felmerülő alapozó tárgyak egy minimális energiabefektetéssel teljesíthetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!