Hogy lehet átmenni egy záróvizsgán?
Az alapos tanulás/készülés már pipa természetesen.
Azon kívül kérdezem.
Már kétszer buktam el, pedig sokat tanultam mindkét alkalommal, egyébként a szakmában dolgozok már olyan 2 éve és eddig mindkét munkahelyem elégedett volt a tudásommal és a teljesítményemmel.
Állítólag nem egy nagy dolog a záróvizsga, szaktársaim elmondásuk szerint egyszer átnézték a vizsga előtti nap, és négyest-ötöst kaptak. A képzés közben a sima vizsgákon nálam is így működött, de most a záróvizsgán el se jutok a szóbeliig, az írásbelin elvérzek.
Azt tudom, hogy probléma, hogy a szakmai alapokon túl a vizsga nagyjából fele közgazdaságtanból áll - nem létezik olyan dolog a világon, ami távolabb áll tőlem, mint a közgazdaságtan. Ez nehezítés. Viszont mondjuk még így is sikerülhetne, ha a másik felét hibátlanra írom.
Azt viszont már kétlem, hogy ennek a felkészülés lenne a kulcsa, hiszen az megvolt nálam, valami más kell ahhoz, hogy "görbüljön", más a titok.
Mi a teendő még a tanuláson kívül? Milyen módszerrel lehet átmenni egy ilyen vizsgán?
Ismét aktuális. :)))
Felkészülés megint pipa, de esélytelennek érzem hogy átmenjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!