Ha most csináltam egy 81%-os b2-es nyelvvizsgát angolból, akkor egy emelt szintű érettségi hány százalékra menne májusban?
Figyelt kérdés
Hiába töltök ki előző évi érettségit, a szövegalkotást és a beszédet nem tudom magamnak pontozni. Nyelvtanárra nincs pénzem, így is elég kiperkálni a szintemelő érettségi árát. (Már nem vagyok középiskolás)2020. jan. 8. 07:19
1/2 anonim válasza:
Az is B2-es szintű, tehát ugyanolyan eredmény várható, ha addig nem fejlődsz vissza, ha nem épp lázas betegen kell vizsgáznod, ha nem pont szerelmi bánat kellős közepén, stb.
2/2 anonim válasza:
Én is nemrég vizsgáztam b2-es szinten a Telcnél 83%-ra. Viszont a feladatok másmilyenek szóval be kell őket gyakorolni, de attól is függ hol vizsgáztál. De szerintem is hasonló százalékot érnél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!