Helpless468 kérdése:
Tudtok pár szakközép iskolát ahova nem kell felvételi?
Figyelt kérdés
Felvételiztem volna de novemberben amikor kiosztották a jelentkezési lapokat beteg voltam és mire vissza mentem a suliba a másik héten már nem lehetett lapot kérni, és be adni mert el lettek küldve. Sajnos nem tudom hogy melyik iskolákba nem kell felvételi. Legalább 4 kell.2020. jan. 5. 16:33
1/3 anonim válasza:
Találj ki hihetőbb történetet vagy menj el kőműves mellé segédmunkásnak vagy utcaseprőnek.
2/3 anonim válasza:
December 6-ig lehetett leadni a felvételi jelentkezési lapot. Ezt nem csak a suli intézheti hanem Te vagy a szüleid is az oktatas.hu oldalon. Mivel nem jelentkeztél az írásbelire ezért csak olyan suliba mehetsz ami jellemzően a helyi gyűjtő.
Javaslom, hogy a szüleid a leggyengébb sulik honlapját nézegessék.
8.ker. Lakatos Menyhért Gimnázium
3/3 anonim válasza:
Ez elég furcsa kifogásnak tűnik.
Én szintén nyolcadikos vagyok, de nyolcosztályos gimnáziumba járok. Pont emiatt nálunk nem szoktak felvételit írni.
Mi ezt simán megoldottuk úgy, hogy mindenki nyomtatott magának jelentkezési lapot, és feladta postán.
Szerintem ezt te is megoldhattad volna valahogy, és akkor egyszerűbb helyzeted lenne, mert nem kellene keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!