A középiskolai tanárok jól felkészítenek érettségire?
Nem hiszem, mert ha az első 3 éves anyagot kettesre sem tudod, hiába tudod az utosó évit jobban, nem lesz meg a 2. Ismétlésre alig jut majd idő. Ha a kettest alulról súrolod, érdemes egy tanárt keresni, aki átveszi veled az ismétlést. De nem érettségi előtt egy héttel, hanem már most.
Ha napi 1 vagy 2 példát megcsinálsz addig (ez napi 5 vagy 10 perc), simán átmész.
Nekünk jól megtanították minden tárgyból.
Szerintem te menj külön tanárhoz!
Köszönöm a válaszokat!Kb mikortól fogunk matekból foglalkozni az érettségivel? Második félévtől?Amúgy az bosszantott, hogy amior 19 pontot értem el , csak 1 pont kellett volna....wááá:S, ha levezetem az átlagszámítást, megvan.Magánórák sajnos kizárva, mert nincs rá pénzünk.első 2 évben egy olyan tanárunk volt, hogy szinte alig foglalkozott velünk, csak csesztetni tudott minket. Most 2 csoportra voltunk bontva, és hála Istennek másik tanárt kaptunk, eza tanár már jóval rendesebb, és nem úgy megyünk be az órára, hogy ki tudja hány órai munka 1-essel jövünk ki....
Persze nem csak a tanár a hibás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!