Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A középiskolai tanárok jól...

A középiskolai tanárok jól felkészítenek érettségire?

Figyelt kérdés
Jövő tanévben fogok érettségizni, és a matek nagyon nem az erőségem.:-(, sőt...3 előző érettségit csináltam meg, és ilyen 15-19 pontom lett:S Ami még kettes sincs.Mit gondoltok, "fel tudom még tornázni magam" a kettesig?
2010. júl. 21. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem hiszem, mert ha az első 3 éves anyagot kettesre sem tudod, hiába tudod az utosó évit jobban, nem lesz meg a 2. Ismétlésre alig jut majd idő. Ha a kettest alulról súrolod, érdemes egy tanárt keresni, aki átveszi veled az ismétlést. De nem érettségi előtt egy héttel, hanem már most.

Ha napi 1 vagy 2 példát megcsinálsz addig (ez napi 5 vagy 10 perc), simán átmész.

2010. júl. 21. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Mi januártól csak ismételtünk.
2010. júl. 21. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
feltehetően a 3 év anyagát tudnod kellene... az első rész meg kb arra épül. szóval keress különtanárt minél előbb...
2010. júl. 21. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
A negyedik első rész meg pont hogy nem nagyon épít az első három évre. Sorozatok, meg térgeometria van, ami az általános iskolában tanultak elmélyítése.
2010. júl. 21. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekünk jól megtanították minden tárgyból.

Szerintem te menj külön tanárhoz!

2010. júl. 21. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Kb mikortól fogunk matekból foglalkozni az érettségivel? Második félévtől?Amúgy az bosszantott, hogy amior 19 pontot értem el , csak 1 pont kellett volna....wááá:S, ha levezetem az átlagszámítást, megvan.Magánórák sajnos kizárva, mert nincs rá pénzünk.első 2 évben egy olyan tanárunk volt, hogy szinte alig foglalkozott velünk, csak csesztetni tudott minket. Most 2 csoportra voltunk bontva, és hála Istennek másik tanárt kaptunk, eza tanár már jóval rendesebb, és nem úgy megyünk be az órára, hogy ki tudja hány órai munka 1-essel jövünk ki....

Persze nem csak a tanár a hibás!!

2010. júl. 21. 13:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a dolog nyugtat egy kicsit, hogy a mi tanárunk is vállalt 11.-ben korrepetálást, és mondta, hogy 12.-ben is fog, főleg az érettségi miatt.Hát az biztos, hogy ki nem hagyok egy órát sem!
2010. júl. 21. 13:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze, itthol, magamtól is megpróbálok majd ismételni!
2010. júl. 21. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
nekünk csak magyarból volt felkészítés, minden másból semmi normális. én magamtól tanultam meg mindent és 2 4esem és 3 5ösöm lett...
2010. júl. 21. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Milyen középsuli?

Szki ?

2017. jan. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!