Mennyibe szokott kerülni az SZTE-TTIK-s gólyatábor (kb. )?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 23:39
1/6 anonim válasza:
:D
te is jól ugrasz neki a felsőoktatásnak XD
de aztán majd ne itt siránkozz, hogy egy csomó tárgyból megbuktál
2/6 anonim válasza:
Most miért fáj neked, ha érdekli, hogy mennyibe kerül? Attól, hogy valaki el akar menni a gólyatáborba, miért gondolod, hogy tanulni nem akar majd?
3/6 anonim válasza:
Nekünk asszem 15000 volt a tábor + utazás + pia, tavaly. Amúgy attól, hoyg GT-be megy, nem lesz kókler senki, én is voltam tavaly TTIK-s GT-ben, az volt a legnagyobb élmény az egész egyetem alatt eddig, és mégis 62 kreditem megvan elsőéves infosként...
Sok antiszociális ember, akik szerint az, aki jól meri érezni magát, és el mer menni egy GT-be, az már csak egy alkesz lehet, az minek válaszol? Nincs is tapasztalata.. :|
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ja... meg amúgy is, nyári szünet van, jóhogy nem a tanulással foglalkozok. Előbb a szórakozás, aztán ha eljött az ideje, akkor tanulás.
2010. júl. 21. 10:05
5/6 anonim válasza:
Amúgy tényleg, voltál?!:D Mert én főgólya voltam, de sztem nagyon adta :)
6/6 A kérdező kommentje:
nem, nem voltam sajna
2010. aug. 30. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!