Valaki kapott még rajtam kívül, az educatio ( felvételit intéző) kft-től levelet?
Felülmúlhatatlan :D
1) nem emlékszik, mit ír alá
2) nem emlékszik, mit ikszel be
3) nem tud írni
4) feltételezi a lehetetlent
5) babonás/rituálés marhaságok
6) a fenti ötöt még meg is magyarázza... XD
És a legjobb az, hogy nem nyitja ki a levelet, hanem feltesz egy kérdést, hogy mi lehet benne... xDDD
Sírógörcs. :D Láttam már jó sok hülye kérdést ezen az oldalon, de ez felülmúlhatatlan. :D
Elhúzhatsz édesbe. Nem tudom te mitszólnál egy egésznapos 40fokba történő címerezéshez ;) Utána meg megkapod azta kibas-ott levelet amit egész évben vártál, elkezd dobogni a szived hulla fáradtan. ráadásul igen babonás vagyok. Huha de ciki, msot akkor égessetek el mert pluszba boszorkánykodok is:D Vicc te vagy a vicc és rajtad kéne sírva röhögni.
A helyesírásom eg pont neked nemkéne osztani zöldfülű.Hidd el hogy többször indultam helyesírás versenyen is..de msot legyünk ovisok és verjük iylen sz*rokra magunkat. ;)
Vicc ez az oldal komolyan, semmi tolerancia, lehet énis ingerült voltam de mit kell nekemugrani? A tököm kivan a retkes nappal, én egésznap hajtok 8biztos amúgy másis)..Igen nem vagyok 100%osan egész már így estére, de még ez kib.szott jol esett. Rugjatok még belém. Nembaj ;) Ramélem titeket se vesznek fel. Mert ti aztán nem értemlitek emg az biztos.
érdemlitek..a többit meg javítsátok ki, semmi helyesírási hibám nicns max gépelés meg max hosszú betüket néha röiddel írom, gyorsaság kedvéért. Az megint msá hog ynem éri meg gyorsan pötyögni h haolvashatatlan.
Egyébként örülök hogy mindenki itt akad ki nálam. Elhiszem h mindenki izgul.
Mi az, hogy ti?
Egy szóval nem kívántam neked azt, hogy ne vegyenek fel, de köszönöm szépen a jókívánságokat... -.-
A kérdésed meg csak szimplán megnevettetett, mert egyszerűen olyan is...
Attól mgét udsz f*szparaszt lenni. én nem azt mondom hogy szólj hozzám ekdvesen, de nelegyél taho.
Ebbe az irásos dolgoba cska azért kellett belekötni, hogy legyne mivel szívni a vérem, holott szerintem az emberek fele elgalább úgy ír, hogy néha vagy leginkább nem használ ékezetet. Ennyi. A mellé pötyögés meg lehet azért is van mivel 2xesére van durranva az ujjam.De biztos volt mrá veletek is olyan. Nagyvárosiak.
Mindegy, sok szerencsét.
Üdv, a jövő sza-ros értelmiségie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!