Első félévben 0 kredit után, hogyan tudok szakot váltani?
Első félévemben egyéb okokból kifolyólag nem tudtam teljesíteni egy tárgyat se sajnos. Viszont nem szeretném a szakot se folytatni.
Arról hallottam, hogy ha az első félévem után passziváltatom a másodikat, és közben jelentkezek következő szeptemberre egy másik szakra, akkor nem kell fizetnem semmit, és tudom folytatni a másik szakon.
Illetve olyat is hallottam hogy nem szabad passziváltatni, mert az is beleszámítana az elhasznált ingyenes félévekbe.
Ilyenkor mi a teendő, ha 0 kreditem van, de jövő szeptemberben másik szakon szeretném folytatni. Átsorolás nem lehetséges, teljesen máshová mennék.
Tavaly en is igy csinaltam, marmint az elso felev utan passzivaltattam, aztan jelentkeztem mashova. Nem kell fizetned semmit. De ezt tobbszor mar nem csinalhatod meg, mert utana mar kell, ha a kovetkezot is otthagynad.
Ja es nem szamit bele termeszetesen a passziv felev az elhasznalt felevekbe. Annal csak az aktiv felev szamit.
Köszönöm a választ! Akkor jól tudtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!