Három vizsgára fel lehet egyszerre normálisan készülni?
Január 6-án, január 9-én és január 12-én lenne vizsgám. Az egyik "csak" az előadások anyaga, a másik szintén, a harmadik a legnehezebb, ott vannak olvasmányok is meg beugró kérdések (111 fogalom).
Már a héten elkezdtem, igyekszek naponta legalább a háromból két tárgyból készülni de szerintetek ez mennyire lehetséges?
Csinált már valaki ilyet?
Nekem 6 van. 2db 6án, 2db 7én egy 14 és egy 21.
Levelezőn csinálom, munka és család mellett.
Lassan végzős vagyok, minden félévem ilyen.
Nekem volt olyan felevem mikor 16 vizsgam volt. Az első hatot öt nap alatt csinaltam meg, majd rákövetkező heten volt h anatómia és Biokémia vizsgam közvetlen egymás után volt, ki se mentem a teremből...ne add fel nincs lehetetlen, simán menni fog szerintem csak ne engedd h beparáztassanak, minden vizsgaidoszakom hasonlóan zsúfolt volt, akkor is mikor kevesebb vizsgam volt mert úgyis utolsó pillanatra hagytam...sokszor úgy készültem fel vizsga előtti éjjel h egész félévben nem jartam órán...ilyen az egyetem menni fog csak ne kételkedj.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!