Pár alkalmas tanfolyamok-?
Az lenne a kérdésem,hogy tudtok e olyan tanfolyamokat,amik pár alkalomból állnak csak,vagy még most nyáron elsajátíthatóak.Gondolok itt ilyenre,hogy varrótanfolyam,babamasszőr,masszőr,rajzolás...
Szeretnék valamilyen tanfolyamra járni amik pl 2 hónaposak és minden héten két napon kell járni... Székesfehérváron és Budapesten szeretnék esetleg járni.Kerestem hirdetéseket,tanfolyamkeresőket,de semmi ilyesmi hirdetést nem találok=( Ja és olyan is jöhet amihez érettségi kell,mert az már van...Gondoltam ha lenne ötletem hogy mit is keressek akkor egyszerűbb lenne.Minden tipp érdekel,ami ezzel kapcsolatos,bármilyen tanfolyamot írhattok amik ilyenek=)
Előre is köszi a segítséget!
weblapszerkesztő, ingatlanközvetítő, társasházkezelő, ECDL, ezek mind 2-3 hónapos képzést jelentenek, de van itt egy, ami szerintem tetszene neked:
A nyárral az a gond, hogy szerintem a sulik egy részében ugyanúgy nyári szünet van, vagy már elindultak a tanfolyamok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!