Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pár alkalmas tanfolyamok-?

Pár alkalmas tanfolyamok-?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem,hogy tudtok e olyan tanfolyamokat,amik pár alkalomból állnak csak,vagy még most nyáron elsajátíthatóak.Gondolok itt ilyenre,hogy varrótanfolyam,babamasszőr,masszőr,rajzolás...

Szeretnék valamilyen tanfolyamra járni amik pl 2 hónaposak és minden héten két napon kell járni... Székesfehérváron és Budapesten szeretnék esetleg járni.Kerestem hirdetéseket,tanfolyamkeresőket,de semmi ilyesmi hirdetést nem találok=( Ja és olyan is jöhet amihez érettségi kell,mert az már van...Gondoltam ha lenne ötletem hogy mit is keressek akkor egyszerűbb lenne.Minden tipp érdekel,ami ezzel kapcsolatos,bármilyen tanfolyamot írhattok amik ilyenek=)

Előre is köszi a segítséget!

2010. júl. 20. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:

weblapszerkesztő, ingatlanközvetítő, társasházkezelő, ECDL, ezek mind 2-3 hónapos képzést jelentenek, de van itt egy, ami szerintem tetszene neked:

[link]

A nyárral az a gond, hogy szerintem a sulik egy részében ugyanúgy nyári szünet van, vagy már elindultak a tanfolyamok...

2010. júl. 20. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!