Melyik kocsival a legjobb vezetni? (tanuló vezető)
Opel astra, Audi A4, Mercedes c 180 2012, BMW 318d 2013, vagy Renault laguna??
Mik a tapasztalataitok, mik az előnyök, és a hátrányok?
Diesellel, azzal a legkönnyebb elindulni, mint a kezdő vezetők egyik gondjával.
Amúgy: mondjuk Opel Astra, viszonylag kis méret, könnyebb parkolni, tolatni..
Legnagyobbat.
Ha nagy kocsival tudsz vezetni, akkor utána kicsivel gyerek játék lesz.
De ha megtanulsz valami kis vacakkal, aztán egyszer majd beülsz egy rendes kocsiba és első parkolásnál meghúzod akkor nézel.
Audi A4
Mercedes C 180 ( 97-es C 200 tanultam , nagy volt, kényelmes, jól felszerelt volt.
BMW 318d
Renault
Opel
97-es, C 200-on tanultam , nagy volt, kényelmes, jól felszerelt. Nekünk még volt rutin vizsga, de nem okozott gondot, Mercikre jellemző nagyon jó a forduló köre. Parkolás, nem kell szűk helyre beállni vele. Hóban, jeges úton is vezettünk/vizsgáztunk. Nagy autóval ez nem okozott gondot. Jelenleg nagy autóm van, de a jövőben is nagy autóm lesz.
Komolyan, nem rosszindulatból mondom, de fontosabb az autó, mint az oktató? Én 4 hónapot vártam az oktatómra. úgy voltam vele, tök mindegy milyen autója van. Nem bántam meg. Egy kis Toyotan tanulok. Eddig Ford, majd Suzuki mániás voltam. Mióta elkezdtem a vezetést, Toyota "őrült" lettem.
32 éves vagyok és női tanuló vezető. Apukámnak egy Régi opel astra caravan-ja van. furcsa lesz vezetni a kis Toyota után, de nem baj. Ha rám hallgatsz, előbb oktatót választassz, aztán meg, ha van olyan autó akkor Toyotát! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!