E-titanban mit kell látni?
A kérdésem a következő: Júniusban regisztrált az egyik helyi autósiskola engem az E-titanba, e-learningre.
Azóta sikeres vizsgát tettem és vezetek is már, viszont belépve a fiókomba, a személyes adataimon és a vizsgaeredményen kívül semmit nem látok. A Súgó szimulációja alapján látni kellene, hogy hogy hány vezetési órát vettem, hány km, ki az oktatóm, Mennyi van még a befizetett pénzből. Hogy tudnám ezt beállítani, vagy nekem romlott el valami? Emlékszem, hogy mikor végig vettem az anyagot, az autósiskolában keresték a tanfolyamigazolásomat a neten szerintem az E-titanban, akkor a jelenlévő iskolavezető azt mondta, hogy egy pillanatig látta is, akkor hívtak fel, hogy menjek be Kresz vizsga időpontért, de mikor bementem, nem találták a gépen. Még jó, hogy volt nálam egy példány kinyomtatva, amit odaadtam nekik, mert már mondták volna, hogy nem is végeztem el.
Szóval, normális, hogy semmit nem látok ebben az E-titan rendszerben? Jó volna nyomonkövetni ezt azt.

Ennyit látsz, lejárt már a hozzáférésed is.
A gyakorlati órákat ott nem tartják nyilván. Érdeklődd meg az autósiskolánál, van-e erre valami nyilvántartásuk, ahol meg tudod nézni.
Tippre nem lesz, de egy próbát megér.
Amúgy az oktatódnál ott van a vezetési kartonod, abban benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!