Februárig jó lenne biztosra tudni, segitesz?
Hello,
Bárkit akit kérdeztem eddig nem tudott adni pontos választ, remélem itt kapok. Idén irtam szegeden felvételit matekból(közép szint) és Angolból(emeltet).
Mivel a matekomtól jobb lett a magyar érettségi a középsulimból (100pont-közép szintnek felel meg) igy a pontjaimat a Magyar és az Angol emelt adta, igy lett 400 pontom. Mivel csak Pszichológiára jelentkeztem, ezért nem kerültem be mert hát oda 440 pont kell. sry :/
2020 májusába ujra megpróbálom, azaz februárban jelentkezek ismét.
Ami pedig a kérdésem és rohadtul nem világos nekem hogy:
Lényegében most úgy vagyok hogy nem kell ismét megírnom az angolt, és ez a 400 pont megvan? Szóval ha nem akarok ennél többet akkor jelentkezek így?
Vagy írnom kell ismét Angol emeltet, de a Magyar középsulis 100 az megmarad és azt nem kell ismételni?
Vagy egyik sem érvényes már jövőre és mind2t meg kell irnom újra???
Nagyon szivesen fogadom a válaszokat, és akár véleményt is hogy milyen a Pszihó szak :D
Írhatsz privátban is.
19/f
Az eredményeid megmaradnak,viszont ha most nem vettek fel,akkor ezekkel valószínűleg jövőre sem fognak.
Ui: Nem psziho,hanem pszicho(lógia)!
Király.
Ez esetben csak az angolt kell ujra irnom és javitani rajta.
második válaszolónak.
De felvennének ha jelentkeznék olyan helyre ahova bőven elég a 400p, és a pszihó-t meg csak röviditésnek szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!