Miért csinálja ezt a tanárom?
Elment az egyik kedvenc tanárom, aki törit tanított... Majd jött egy másik, aki kb. Olyan, mintha én állnék ki az osztály elé... Szinte azt olvassa fel szóról-szóra ami a könyvben van, elhadar valamit, majd 2 mondatot ír fel a táblára, de nagyon rondán... És ennyi egy óra.
Először is: Órán átvett velünk egy új anyagot, majd kitalálta, hogy dogát írunk belőle, még azon az órán. Mondtam neki hogy: Tanár úr, elnézést... De ehhez nincs joga.
És itt kezdődtek a bajok.
Az eset előtt 4.6-ra álltam töriből, most pedig 3.4-re... Minden órán feleltet engem, és ha valamit megtanulok direkt mást kérdez. Valamelyik nap magamtól jelentkeztem felelni, erre úgy csinált mintha nem hallaná, és kihívott mást. Majd ma reggel beszélgettem egy osztálytársammal szünetben, és elkezdtem nevetni, erre odajön... Azt mondta: Hogy akadna egyszer a torkodon a falat amikor nevetsz... Vagy remélem a torkodon akad valami ilyesmi. DE NEM VICCESEN MONDTA... üvöltve.
Valamelyik nap írt a táblára, és megkérdeztem mi van odaírva... De teljesen illedelmesen. Majd erre válasznak ennyit kaptam: Tanulj meg olvasni...
Utána az egyik "kiskedvence" kérdezett rá, neki pedig természetesen válaszolt...
És ilyeneket csinál... Vagy amikor írtam egy ötöst, nem írta be...(láttam a krétában)
Nála divat hogy bedobja a neveinket egy sapkába, és kihúzza... Na, a múltkor látta egy osztálytársam, hogy vágta ki a cetliket, és az én nevemből többet dobott be. És a hab a tortán: Ő fog érettségiztetni.
Minden másból 4.6-ra vagy 4.5-re állok, de a töri... Nem akarom, hogy miatta ne vegyenek fel álmaim egyetemére... Mit kell csinálni? Igazgatóval mondhatni legjobb barátok... Osztályfőnököm már beszélt vele, de ott beadta a kisangyalt, és még én lettem lecseszve. Hol kell bepanaszolni? Elegem van belőle!
"Hang- vagy videofelvetelt nem tudsz kesziteni? "
Törvénytelen!
Ne biztasd bűncselekmény elkövetésére a kérdezőt
"...Mondtam neki hogy: Tanár úr, elnézést... De ehhez nincs joga...."
ma 13:40
A kérdező ha nem troll akkor egy igazán minden lében kanál kis okoska lehet. Ne add még te is alá a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!