Töri emelt írásbeli?
Töri emelt írásbelin benne vannak a közepes írásbeli tételek is? vagy csak az emelt írásbeli tételek?
mert vettem egy könyvet és abban benne van a közép és emelt irasbeli temavazlatok is, és a könyvtáros azt mondta azert van ugy mert a tori emeltben benne van a kozep es az emelt tetelek is
igaz ez? vagy csak nincs tisztaban vele mert en nem hallottam meg errol
akkor minek van külön emelt és közép tema? ha az emeltben minden benne van?
de ugy van külön értelme, ha a feladatok középszinten csak az 1vhrol lehetnek, emelten a trianonból csak
Mind a 2 táblázat kell. Példámnál maradva, Trianont nemigen lehet megérteni a világháború nélkül. A táblázat arra szolgál, hogy a középszint tudja, mit kell megtanulnia, az emelt pedig tudja, mit kell pluszban hozzávennie. Illetve ha alaposabban megnézed a tankönyveidet meg ezt a táblázatot, láthatod, hogy a könyvekben kicsit több anyag van, mint az emelt követelményrendszere, ezt is segít redukálni ez az összefoglalás.
Egyébként előfordulhat, hogy emelten a középszintű anyagból van feladat.
rendben köszönöm:)
tudom,hogy érted
en ugy ertettem hogy pl.ha ott van h trianon lehet akkor az 1.vhból nem kell tudni pontosan a hadiesemenyeket stb. csak arra kerdez ra majd a feladatban hogy pl mim a teruleti vesztesegek, jóvátétel stb.
de értem akkor mind a 2 tablazat benne lesz :)
köszi megegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!