Ha nem akarok családot akkor mennyi értelme van a diplomának?
Normális értékrendű ember nem anyu / apu vagy akár a leendő gyereke, hanem MAGA miatt tanul.
Egyáltalán nem biztos, hogy diplomásként többet / kényelmesebben kereshetsz mint egy jó iparosként.
Egyetemre menni, diplomát szerezni, az valahol belső késztetés kell legyen.
Nem értem én sem az összefüggèst. Egyetemre azért menjél, mert ott van olyan szak ami érdekel és szívesen dolgoznàl abban. Ne azért, hogy a családod büszke legyen rád, vagy a fizetés miatt.
Én sem akarok gyereket, mégis azért tanulok, már így érettségi után is, hogy egyetemre mehessek.
Diplomád nem azért legyen, mert családot akarsz! Lehet családod diplomával és anélkül is, valamint lehetsz család nélküli diplomával és diploma nélkül is.
A piacképes diplomának annyi értelme van, hogy jobban el tudod adni magadat a munkaerőpiacon ezáltal magasabb lesz a fizetésed. Ezt a fizetést költheted bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!