Mikor lesz már csütörtök?! :D Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de már alig bírom ki a ponthatárok kihirdetésééig való szüntelen izgalmat. :D Mit gondolsz, felvesznek első helyre? :D
Figyelt kérdés
Nekem: SZTE-BTK anglisztika, 411 pontom van, tavaly 349 volt a határ, reménykedek. :)2010. júl. 19. 18:40
11/13 anonim válasza:
Tuti felvesznek, ne idegeld magad. Én sem bírok már várni, nekem 401 pontom lett NYME-BTK-ra, tavaly 412 kellett, szóval...De a remény hal meg utoljára! Mindenkinek sok sikert!
12/13 anonim válasza:
Nahát én is anglisztikás vagyok, igaz eltés és most voltam elsős =)
Amúgy én nem értem, mit kell ezen izgulni, de most komolyan! Jó oké, hogy mindenki más idegekkel rendelkezik, de őszintén mi értelme van halálra izgulni magadat? Majd ráér akkor is, amikor kiderül nem?
13/13 anonim válasza:
Szia! Én is sík ideg voltam 2 éve :) Nyugi fel fognak venni, ez tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!