Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Logisztikai mérnök képzés...

Logisztikai mérnök képzés szerintetek melyik egyetemen a legjobb? (BME, ME, NJE, SZE)

Figyelt kérdés

2019. dec. 5. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

BME vagy SZE, a másik kettő futottak még kategória. SZE-n úgy tudom jövő évtől új tanterv lesz, mert a mostaniban van egy-két tárgy, amit senki nem ért, hogyan került be a Logisztikai mérnök tantervbe, azokat ha jól tudom, akkor ki fogják venni, ezt leszámítva nincs semmi baj.

Ha esetleg a csomagolástervezés, vagy csomagolás vizsgálat érdekel, akkor meg kifejezetten a SZE-t tudom ajánlani, ott van lehetőség elmenni ilyen irányba is, plusz a puccos új csomagolás labor is ott van.

2019. dec. 5. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Az MIT-n a legjobb a szak, a BME, ME stb. mind a “futottak még” kategória. Még Prága, Bécs is köröket ver a BME-re, nem is beszélve Münchenről. Na ehhez képest még a BME-vel jársz a legjobban, nem számítva, hogy agyon szivatnak.

A BME egyébként 400+ helyet csúszott lefelé a világranglistán: [link]

Még a műszaki egyetemek világranglistáján is csak a 601-800. helyeken osztozik más kutyaütő egyetemekkel.

2019. dec. 5. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én log. mérnökin vagyok BMEn. Nagyon nem ajánlom. Nagyon elméleti, agyon szopatnak feleslegesen, sok a felesleges tárgy, csúszás nélkül lehetetlen elvégezni(kb bármennyit tanulsz, akkor is). De viszont a társaság nagyon jó, van mentor program, stb.
2019. dec. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!