Mit tegyek? Tanulással van problémám!
Figyelt kérdés
Akármennyit tanulok és készülök dolgozatokra bármennyi energiát beleölök nem látom eredményét. Olyan mintha nemis tanultam volna és ez már elégge frusztrál és nem érzem a skierélményt. Tovább szeretnék tanulni de ilyen gyenge jegyekkel ez nem kivitelezhető. Valami tanács ezzel kapcsolatba?2019. dec. 2. 19:15
1/2 anonim válasza:
Lehet rosszul tanulsz, mert ha rosszul tanulsz annak nagyon nem lesz eredménye se. Én is így voltam YouTuben van rengeteg tanulási tipp ajánlom. (nekem segített) 😊
2/2 anonim válasza:
Érdemes lenne megnézetni, hogy nem -e diszgráfiás, vagy esetleg diszlexiás vagy.
Nincs vele veszíteni valód!
Viszont, ha kiderül v.melyik, akkor felmentést kapsz vizsgák alól, de ugyan úgy tanulhatsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!