Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A külföldi munkavállalás jó...

A külföldi munkavállalás jó szakdolgozat témának?

Figyelt kérdés
Valami ilyesmire gondoltam, idegenforgalmis tanuló vagyok.
2010. júl. 19. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. :)
2010. júl. 19. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóra gondoltam a sajátommal kapcsolatban :)

Elemezheted az adott hotelt/irodát (nem tudom pontosan hol fogsz gyakorlatozni :P ) leírhatod a munkaköröket, a vendégeket csoportosíthatod, elemezheted a szezonalitást (mondjuk ez a mediterrán vagy alpesi szállodákban láthatók jól) Angliába nagyjából hasonló számú turisták érkeznek, de persze a nyári hónapok az erősebbek, forgalmasabbak. Írhatod a megközelítést (reptéri, városi szálloda vagy motel... ezeket ismered gondolom :) ) a szálloda/iroda jellegzetességét (pl golfhotel - golfturizmus, jéghotel vagy tenger alatti hotel - kalandturizmus, kaszinóhotel... :) )

jellemezheted a konyhát ha van esetleg egy benne lerendezett rendezvényt (esküvő, születésnap, konferencia)

aztán a munkaerő sokszínűsége, nyelvi és szakmai fejlődés(ed)

izgalmas téma :)

2010. júl. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!