4es kémiával, biosszal be lehet kerülni az orvosira?
Figyelt kérdés
11.es vagyok és azt szeretném tudni,hogy 4es kémia és biosz elég e a bejutáshoz,ha mellette mondjuk minden más érettségi tantárgy 5ös2019. nov. 30. 00:40
1/3 anonim válasza:
Ha ezek tanulmányi jegyek és az emelt érettsegik mind 90% felettiek es 5 akkor igen. Ha ez az érettségi jegy emelten akkor nem mert az max csak 59%. Általában az egyik emeltnek 90% felettinek a másiknak meg 80% felettinek kellene lennie. A tanulmányi jegyek nem igazán nyomnak latban semmit.
2/3 anonim válasza:
Előttem lévő válaszoló hülyeségeket mondott. Tavaly valami 425 körüli pont volt a minimum amivel be lehetett kerülni orvosira. Tehát ha csak a 2 emeltet nézzük akkor legalább ilyen 72%-osra kéne megírnod mindkét emeltet. De valószínűleg nem csak a két emelt szerint lesz számítva a pontod, hanem tanulmányi pontoktól és a 2 emelttől. Szerintem hogyha minden érettségid (emeltek+nyelv,matek,töri,magyar) 80%-os lesz akkor talán a SOTE-ra is be tudsz kerülni (nem jártam utána csak kb)
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha az érettségi jegyekre gondolsz, hogy ott lesznek az emeltjeid négyesek akkor hozzáfűzném hogy biztos nem. Minden vesztett pont az emeltekben egy vesztett pont a felvételin is a négyesnek meg ugye 59% a teteje, tehát fixen buknál 82 pontot és úgy se vennének fel ha minden másod 100% os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!